Változások a KTI VKMK által lebonyolított alap- és továbbképzések jelentkezési rendszerében

2022. 12. 20.

Tisztelt Partnerek!

 

A KTI VKMK (továbbiakban: Központ) informatikai fejlesztéseinek köszönhetően a már meglévő alkalmazásaink mellett új elektronikus felületet, a Képzési regisztrációs és jelentkezési rendszert (továbbiakban: KéReg) alakítottunk ki a Központ által lebonyolításra kerülő alap- és továbbképzésekhez szükséges jelentkezésére.

 

A KéReg elektronikus felület célja az, hogy a Központ által lebonyolított képzésekre történő jelentkezés, valamint a jelentkezések feldolgozása átláthatóbb, mindenki számára áttekinthetőbb legyen.

 

A KéReg elektronikus felület elérhetősége

 

A KéReg elektronikus felület használatához regisztráció szükséges. A regisztrációt kétféleképpen lehet kezdeményezni:

 

-           vasúti társaságok, illetve képzőszervek

-           magánszemélyek

 

Vasúti társaságok, illetve képzőszervek esetében a KéReg elektronikus felület használatára vonatkozó kérelmet a Regisztrációs kérelem nyomtatványon szükséges benyújtani. A kitöltött, aláírt és lebélyegzett Regisztrációs kérelem a központnak címezve szkennelt formában elektronikus úton küldhető be (kereg@kti.hu).

 

A Központ által jóváhagyott – aláírt és lepecsételt – Regisztrációs kérelem nyomtatványt a Központ a nyilvántartásában rögzíti. Egy példányát szkennelve visszaküldi a kérelmezőnek.

 

A kapcsolattartót a sikeres regisztrációról és a személyes belépéssel kapcsolatban a KéReg elektronikus felületről küldött levélben tájékoztatjuk.

 

Ha a regisztrálni kívánt kapcsolattartó elektronikus felületeinket – elektronikus képzési program bejelentő, elektronikus alapképzés bejelentő - érintő hozzáféréssel már rendelkezik, abban az esetben a már meglévő hozzáférési adataival – login névvel és jelszóval - a KéReg elektronikus felület elérése is biztosított.

 

Magánszemélyek esetében a KéReg elektronikus felülethez a hozzáférést közvetlenül a KéReg elektronikus felületen történő regisztrációval biztosítjuk. A sikeres regisztrációról és a személyes belépéssel kapcsolatban a KéReg elektronikus felületről küldött levélben tájékoztatjuk.

 

A képzésekre jelentkezni egyénileg, vagy csoportosan lehet a meghirdetett képzéshez tartozó jelentkezési lap kitöltésével a KéReg elektronikus felületen. Csoportos jelentkezés esetén a vasúti társaság, illetve a képzőszerv jelenti be a képzésben résztvevő személyt.

 

Az első sikeres jelentkezés vagy jelentkeztetés esetén az érintett személyre szóló e-mailben kap értesítést a további teendőiről. Az első, visszaigazoló e-mailben a KéReg elektronikus felület megadja a jelentkezőnek a belépéshez szükséges felhasználónevét és jelszavát.

 

Amennyiben a jelentkező vagy jelentkeztető kapcsolattartó ismételten belép a KéReg elektronikus felületbe, azt az első alkalommal létrehozott felhasználói adataival teheti meg.

 

A Képzési regisztrációs és jelentkezési rendszerrel reményeink szerint egy egyszerű, könnyen kezelhető felület áll a rendelkezésükre.

 

A képzésekkel kapcsolatos egyedi, részletes információkról továbbra is a Központ honlapján olvasható hirdetményben adunk tájékoztatást.

 

Ha a jelentkezőnek vagy jelentkeztető kapcsolattartónak bármilyen kérdése vagy problémája merül fel a rendszer használatával kapcsolatban, azt a kereg@kti.hu e-mail címen jelezheti.

 

Budapest, 2022. december 19.

 

 

 

                                                                                               Hidasi Sándor

                                                                                               központvezető