Vasútszakmai oktatók 2021 évi továbbképzése, Eltérések

2021. 06. 28.

Tisztelt Képző Szervezetek!

 

A MÁV Zrt. hivatalos közleményeiből ismerten, a MÁV Zrt. F2 és kapcsolódó szabályozásai jelentősen módosulni fognak. Ezen módosítás várható bevezetése a jelenlegi ismereteink szerint 2022.07.01. Addig minden érintett munkavállalót le kell oktatni, majd vizsgáztatni az „Eltérések”-ből.

 

Ezen oktatásokat csak olyan elméleti oktató végezheti, a később kiadásra kerülő képzési programok alapján, aki ebből már kapott oktatást és sikeres vizsgát tett.

 

Annak érdekében, hogy 2021. szeptemberében ezen oktatások megkezdhetőek legyenek, a KTI VKMK 2 napos oktatói továbbképzést szervez, amely tartalmazza valamennyi munkakörre vonatkozóan az eltérések oktatást, oktatás módszertant, így egyben a 2021 évi oktatói továbbképzésnek is megfelel.

 

Mindkét napon szükséges részt venni ahhoz, hogy az eltérések oktatás megvalósuljon és az éves továbbképzés igazolás is kiadható legyen.

 

Dátum: 2021. július 26 és 30., 9 órai kezdéssel.

 

Helyszín: KTI épülete, 113 oktatóterem.

 

(vizsga nem lesz ezeken a napokon).

 

Díja: 50 ezer Ft/nap.

 

Jelentkezni az alábbi oldalon lehet: https://www.kti.hu/tovabbkepzesek/

 

Nem tartalmazza a díj a vizsga díját. A vizsgát a KAV felé ezen oktatás után, az igazolás birtokában lehet bejelenteni, abból a munkakörből, amelyből érvényes alapvizsgája van az oktatónak, egy olyan napra, amely megfelelő Önöknek is. A vizsga bejelentését a képző szervezetnek, vagy a munkáltatónak kell megtennie ebben az esetben (tehát ezt nem a KTI VKMK végzi, kivéve, ha nincs munkáltató: pl. nyugdíjas kolléga számára a külön megállapodás alapján a KTI VKMK ezt megteszi)

 

Akinek nem jó az időpont, de szívesen részt venne ilyen képzésen, az kérem jelezze a vasutikepzesmodszertan@kti.hu elérhetőségen, mert igény esetén szervezünk szeptemberben is ilyen továbbképzést!